Portrett Leo Magnus De La Nuez

Leo Magnus de la Nuez

Leo Magnus de la Nuez er utdannet ved Teaterhøgskolen, KHiO (2014-2017). Han er fast ansatt ved Rogaland Teater, som han har vært tilknyttet siden 2020.

Leo debuterte ved Trøndelag Teater i rollen som Josef i Juleevangeliet – The Smash Hit Musical i 2017. Senere medvirket han i produksjonene Ubu og Meteoren ved samme teater. I 2019 medvirket han i Gutten som ble et insekt ved Hålogaland Teater.

Han har skrevet og medvirket i NRK-serien BMI: Turné (2016). Sammen med Han har også, sammen med improvisasjonsteatergruppen Bare Moro Impro (BMI), skrevet og medvirket i Verdens Beste Show, som hadde premiere på hovedscenen på Latter i Oslo høsten 2019.

Leo har også medvirket i TV-seriene Mysteriet på Sommerbåten (NRK), Heimebane (NRK), Beforeigners (HBO), Livstid (NRK) og Evy og alltid (NRK, 2023).

Ved Rogaland Teater har Leo vært å se i roller som Advokaten/Førtids-pensjonist i Et drømmespill, Fredrik i A Christmas for Carol, Mortimer i Maria Stuart, Bobchinsky i Revizor, Sam i Kunsten å rane en bank og i rollen som Osvald Alving i Ibsens Gjengangere, Edmund i Lang dags ferd mot natt, samt diverse roller i Catch-22

I høst blir han å finne i rollen som Macbeth og i Kjersti Horns oppsetning av Fanny og Alexander.  

Du kan lese mer om Leo Magnus i Teatermagasinet.

Har medvirket i: