Hopp til hovedinnhold

Du er logget inn med Dramakortet. ✅

Våre samarbeids-partnere

Våre samarbeidspartnere

Bli vår nye samarbeidspartner!

Rogaland Teaters kunstneriske kvalitet skaper interesse og engasjement i alle aldersgrupper i regionen. Den levende kunsten opplever økende etterspørsel og som samarbeidspartner kommer du, dine medarbeidere og kunder nærmere det skapende øyeblikket.

Siden den spede starten har Rogaland Teater gledet, forarget, engasjert og begeistret. Rogaland Teater har vært et samlingssted for scenekunst preget av høy profesjonalitet og kunstnerisk kvalitet. Gjennom årene har teatret utviklet seg, etablert et eget barne- og ungdomsteater, bygget på, blitt større, fått flere publikummere og blitt en sentral kulturinstitusjon og en merkevare med et særs godt omdømme.

Rogaland Teater er i dag et hus med høye kunstneriske ambisjoner, stor energi og uendelig mye skaperkraft. Sammen med våre viktige samarbeidspartnere bringer vi kunsten ut til hele regionen.

Et samarbeid med Rogaland Teater gir deg og din bedrift en fordel ettersom avtalen er fleksibel og løpende tilpasses aktuelle ønsker, markedsmål og behov i avtaleperioden.

Ta kontakt med sponsoransvarlig Marianne Bjørkelund marianne@rogaland-teater.no for mer info om våre ulike samarbeidsnivåer.

Hoved- samarbeids- partnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeids- partnere

Samarbeidspartnere

Støtte- spillere

Støttespillere

Eiere

Eiere

Spesiell takk til