Hopp til hovedinnhold

Du er logget inn med Dramakortet. ✅

Dramakortet/Dramakort Ung

Dramakortet/Dramakort UNg

Foto Stig Håvard Dirdal

IKKE STRØM DEG VEKK! DRØM DEG VEKK!

Fyll på Dramakortet/Dramakort UNG – så lader du deg selv resten av året.

Dramakortet/Dramakort UNG koster kr 1450,- / 700,- og gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato, uansett når på året du kjøper det. Kortet gir deg rett til en billett per forestilling per dag – det burde holde.

Dersom du vil kjøpe Dramakortet i gave kjøper du et gavekort til en verdi av kr 1450,- / 700,-. Klikk her for å komme til kjøp av gavekort. Dersom du skal fornye kortet ditt med et gavekort må det gjøres ved henvendelse i vår billettluke eller på telefon 51 91 90 90.

NB: Dramakortet/Dramakort UNG kan ikke brukes på gjestespill og samarbeidsproduksjoner, men kan benyttes på alle teatrets egne produksjoner på teatrets egne scener.

Går du en gang i teater i løpet av året, koster det da 1450,- for hver gang. Går du to ganger i løpet av et år, koster det 725-, men går du tre ganger, så skjer det noe. For prisen av tre billetter, får du nemlig ditt eget Dramakort. Går du fire ganger, så skjer det enda mer, da koster det nemlig 363,- Ikke så mye å spare tenker du kanskje. Men billigere enn om du skulle kjøpt billettene en og en.

Så hva er poenget med kortet?

Jo, går du 15 ganger – og får med deg alle stykkene vi setter opp i løpet av et år – koster det 96 kroner pr forestilling, og da er alle opplevelser og inntrykk inkludert. Rogaland Teater setter opp minst 500 forestillinger i løpet av et år. Vi sier ikke at du skal gå på alle, men dersom du gjør det, koster hver eneste forestilling kr 2,90,-.

Dramakortet på Rogaland Teater
– så billig at du burde gå hver dag!

EN HOVEDPERSON

Dramakortet/Dramakort UNG er personlig og gjelder kun sammen med gyldig legitimasjon og billett. Kortet kan også kjøpes som gavekort på våre nettsider eller i vår billettluke. Gavekortet kan så benyttes til å kjøpe Dramakortet/Dramakort UNG på våre nettsider eller i billettluka.

DRA DRAMAKORTET!

Vi sender deg tilbud om og invitasjon til andre arrangementer. Det skal alltid være litt ekstra drama tilgjengelig for den som drar Dramakortet/Dramakort UNG.
– Break a leg!

HVA VENTER DU PÅ?

Kjøp et Dramakort/Dramakort UNG på vår hjemmeside eller neste gang du er i teatret. Du kan ringe eller maile oss på telefon 51 91 90 90/billettsalg@rogaland-teater.no hvis du lurer på noe omkring Dramakortet/Dramakort UNG.

ET LITE PS:

Husk at alle må ha med Dramakortet, billetten og gyldig legitimasjon når de kommer på forestilling.

BILLETTBESTILLING PÅ NETT

Nå kan du kjøpe din egen Dramakortbillett, billetter til andre Dramakortholdere og billetter til andre som ikke har Dramakortet – alt i en og samme handlekurv på nettet. Se Billettinfo for mer om dette.

NB: Husk at dersom du har booket Dramakortbilletter og ikke kan bruke dem er det viktig at du avbestiller disse ved å logge deg inn på min side og kansellere de så tidlig som mulig, slik at de blir lagt de ut i salg til andre som står i kø for å få billetter. Send en e-post til billettsalg@rogaland-teater.no eller ring 51 91 90 90. Takk for hjelpen!

Med et gyldig Dramakort kan du bestille billetter til alle våre produksjoner, selv om det er til en spilledag etter kortets utløpsdato. Men husk å fornye kortet ditt for billetten kan kun benyttes sammen med et kort som er gyldig på spilledagen du har billett til.

Vi gleder oss til å se deg i teatret!

Lurer du på hvordan du går frem for å bestille med dramakortet på våre nettsider?
Last ned PDF: Enkel guide til hvordan du går frem for å bestille eller avbestille billetter med Dramakortet.

Grønn boks hvor det står Dramakortet.
Du kan dra Dramakortet på alle våre egne produksjoner og disse er merket med grønt.
Rød boks hvor det står Dramakortet med strek over, Dramakortet kan ikke benyttes på denne forestillingen.
Ved gjestespill og samarbeidsproduksjoner kan du dessverre ikke dra Dramakortet. Disse produksjonene er merket med rødt.