Portrettbilde av Glenn André Kaada.

Glenn André Kaada

Glenn André Kaada kom til Rogaland Teater fra Statens Teaterhøgskole i 2003. Hans første oppgave var rollen som Stanley i En handelsreisendes død av Arthur Miller (2004). Siden har han vært å se som Billy i Fugl Fønix av Jim Cartwright (2004), i flere roller i Nicholas Nickleby (2004) og i Carmen av Oscar van Woensel (2005).

Høsten 2005 medvirket han i Shakespeares Richard III, før han spilte tittelrollen i Amadeus av Peter Shaffer. Han har også medvirket i Villanden (2006), Reisen til Julestjernen (2006), Dødsvariasjonar, Gift og Bakkantinnene (alle i 2007). Kaada har vært med i dramaserien Seks som oss på TV 2, og i spillefilmen Blodsbånd (2007) av Marius Holst.

Våren 2008 var han aktuell som Uria Shelley i Bertholt Brechts Mann = Mann, som vant Hedda-prisen som Årets teaterprosjekt. Deretter spilte han Ung mann i Desse auga av Jon Fosse, i regi av Oskaras Korsunovas. Forestillingen var en del av Rogaland Teaters største satsing noensinne, Eventyr i landskap, som foregikk utendørs på Lundsneset. Eventyr i landskap var et av hovedprosjektene under kulturhovedstadsåret Stavanger2008.

Våren 2009 medvirket Glenn André Kaada i Stormen av William Shakespeare, før han spilte Ung mann i Jon Fosses Ylajali, basert på Hamsuns Sult. Kaada spilte Thorvald Helmer i Et dukkehjem med Riksteatret i 2010. Kaada spilte Kah i Verdens ende og Andreas i Frykten ved Rogaland Teater i 2010. I Rogaland Teater og Teatret Vårt i Moldes samarbeidsprosjekt Enron spilte Kaada økonomidirektør Andrew Fastow. Høsten 2011 hadde Kaada tittelrollen i Peer Gynt. Han spilte også i BANK, som ble satt opp i Norges Bank-bygget. Våren 2012 var han aktuell i Misantropen og i hovedrollen i Festen på Hovedscenen. Høsten 2012 medvirket han i Absolutt Shakespeare og i 2013 var han å se i Shoot. Samme året var han aktuell i Når enden er god er allting godt.

I høst blir han å se i Hårfagre.

Har medvirket i: