Vi har denne høsten lansert et nytt programkonsept! Der vi har invitert inn folk som er kjent fra ulike podkaster, som får taletid på våre ulike scener. Og det lå i kortene at EKS er en forestilling det kan samtales om!

Hverdagen består av mange utfordringer og det de baler med i EKS er nok allmenngyldig for veldig mange. Alle som har vært i nærheten av en relasjon til et annet menneske kan kjenne seg igjen i kjernen i dette – med fryd og med skam. 

En utfordring med nåtidens seriemonogami er at det alltid ligger en fortid der. Noe som kan føre til drittslenging og giftpiler, avsløringer og tilsløringer, konfrontasjoner og bortforklaringer, sirkeldiskusjoner og de drøyeste kommentarer i et forhold.

Psykologen og regissøren

Derfor har vi invitert psykologen og regissøren, nærmere bestemt Frode Thuen og Øystein Martinsen til et drøs i sofaen i EKS. Bli med når regissøren spør psykologen om ekser i alminnelighet og psykologen spør regissøren om EKS i særdeleshet!

Frode Thuen er utdannet psykolog og har siden 2008 vært ansatt som professor ved Høgskolen på Vestlandet. Han har gitt ut en lang rekke fagbøker og er kjent fra populærvitenskapelige TV-serier på NRK. Thuen har dessuten en ukentlig samlivsspalte i A-magasinet og har medvirket i Aftenposten-podcastene «Vi må snakke om …» og «Leve sammen».

Samtalen går i gang kl 16:00 og varer en time og ti minutt!

Hva er det med den eksen?

Frode Thuen

Psykolog

Øystein Martinsen

Regissør

  • Varighet

    1 time