En klassisk norsk firmafest starter vanligvis med full kontroll fra alle involverte. Mange festdeltakere mister imidlertid kontrollen etter kort tid, og det som etter planen skulle være en hyggelig og oppbyggelig firmasamling tar fort til seg elementer fra revyens og farsens verden. Denne særnorske festkulturen feires og analyseres i teatrets julegave til regionen: Firmafesten.

Her skal det selvsagt ikke spares på noe. Som seg hør og bør en ekte firmafest blir det underholdning av det lettbente slaget. Vi byr på innleide gjester, trim for lattermusklene, intelligent anvendelse av regionens kjendiser, sketsjer, karaoke, live musikk og stand-up.

Vi senker terskelen mellom scene og sal, og som på ekte firmafester sprenges titt og ofte de vanntette skottene mellom avdelinger, mellom fotfolk og ledelse, og mellom ektefolk og single medarbeidere. Dette tar vi pulsen på fra entré til exit. Vi garanterer imidlertid at vår fest skiller seg fra andre firmafester på et sentralt punkt: Du slipper represalier fra ledelsen når du møter opp på jobb igjen etter festen.

Portrett Even Stormoen

Even Stormoen

Svein Harry Schöttker Hauge

Portrett Espen Hana

Espen Hana

Sally Nilsson

Sally Nilsson

Gretelill Tangen

Gretelill Tangen

Portrett Svein Solenes

Svein Solenes

Portrettbilde av Mareike Wang

Mareike Wang

Portrettfoto av Vegar Hoel

Vegar Hoel

Jan Rune Holdhus

Holdhus Jan Rune

Kikki Stormo

Espen Alknes

  • Urpremiere

    6. november 2010

  • Varighet

    Ca 2 timer og 15 min inkl. 30 min pause