Nå forvandles de hemmelige gangene under teatret til et Fantazoo – et sted hvor fantasiskapninger blir ivaretatt og passet på i sitt naturlige habitat, og DU er invitert!

Fantazoologen er redd for at fantasien skal dø ut. Han har en fantazoo hvor han passer på og steller med skapningene. Skapningene produseres i et fegg (et fantasiegg som tiltrekker seg fantasien til mennesker og produserer nye skapninger). Nå har han bestemt seg for å invitere publikum inn i fantazoo. Ikke bare for å gi dem et innblikk i hva fantasien kan skape, men også for å lære dem å ta vare på fantasien. De får møte skapninger i alle former og fasonger. De ligger på gulvet og ser på figurer som svever over dem. De beveger seg fritt i havrommet, hvor det plutselig dukker opp nye skapninger. Det oppstår en konsert, hvor godteriet og popcornet kan plukkes rett fra veggen. Og hvem vet? Kanskje publikum selv bidrar til at det klekker et nytt fegg under besøket?

Bli med på en fantastisk en interaktiv-vandre-figurteaterforestilling sammen med fantazologen Droso!

Teater som målgruppen skal få lov til å bevege seg i og ta på.

Bård Bjørknes

Bård Bjørknes (1989) er utdannet regissør med mastergrad fra teaterhøgskolen i Tsjekkia, DAMU. Han har mange figurteaterproduksjoner bak seg, både i det frie feltet med eget kompani og på institusjonsteatrene. Bård var med å starte kompaniet Frontfigur (2016) som har produsert flere figurteaterforestillinger for DKS og spilt på nasjonale og internasjonale festivaler.

  • Varighet

    Ca 45 minutter