Ulf er uvel har blitt en favoritt for mange barn og voksne. Boka, illustrert av Camilla Kuhn, er Rebecca Wexelsens første barnebok. Og i vår er 22 medlemmer fra Barne- og ungdomsteatret tilbake for å gjøre Ulf spill levende i Teaterhallen og våre yngste publikummere kan glede seg til en fargerik og morsom forestilling! Dette er kvalitetsteater i barnehøyde!

Hunden Ulf føler seg ikke helt bra. Han er blek og nedfor og har ikke lyst til å gjøre noen ting. Det er ikke så rart, for det viser seg at Ulf ikke er liv laga. Det sier legen, som ikke kan høre noen hjertelyd i stetoskopet sitt.

Når uhellet først er ute, tar Ulf budskapet pent. Han angrer riktignok på at han ikke ble med på mer moro mens han hadde sjansen, men så går han hjem og snekrer en stilig kiste til seg selv og sender ut invitasjoner til begravelsen. Det blir en riktig hyggelig sammenkomst der gjestene kondolerer og sier det er synd at han er svunnet hen. «Det er sånt som skjer», svarer han tappert, serverer bløtkake og holder sin egen begravelsestale.

Men midt under begravelsen banker det på døren. Det er legen som kommer med overraskende nyheter …

Ulf er uvel er en fin liten fortelling, som handler om å ta grep når dårlige nyheter kommer tassende.

Passer for barn mellom 3 og 7 år.

Les mer om forestillingen i Teatermagasinet her.

Tegnspråktolkede forestillinger

Teatret er mulighetenes fest og her skal det være noe for enhver smak! Derfor arbeider Rogaland Teater med å tilby forestillinger som er både annerledes, spennende, øyeåpnende, tilkoblende og avkoblende. Samtidig skal teatret være en møteplass for mangfold og inkludering.

Derfor er vi stolte av å kunne tilby tegnspråktolkede forestillinger våren 2023, for på den måten å sikre at tegnspråklige får likeverdig deltakelse i Rogalands kulturelle nav!

Et besøk i teatret er som det berømte Kinderegget! Man får tre ønsker oppfylt på én gang: En felles opplevelse, knakende godt teater og ikke minst temaer til gode samtaler i etterkant av forestillingen.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen i teatret og tilbyr Ulf er uvel som tegnspråktolket forestillinger tirsdag 13. juni kl 17:30 i Teaterhallen.

  • Varighet

    Ca. 40 min