Christian Eriksen

Christian Eriksen

Christian Eriksen jobber som humorist, musiker, komponist og skuespiller.

Han har tidligere vært å se på Rogaland Teater i rollen som Gudlabadne te na mor (2003) og i Kabaret (2005).

Eriksen har vært med i kabaretgruppa Dozerne siden 1999, og i fem show sammen med de Gustne Herrene Hans Morten Hansen og Hans Petter Jørgensen. Videre har han vært med i gruppa Trio m/forfall sammen med Hans Petter Jørgensen.

Siden julen 2002 har han vært sangskriver, musiker, arrangør og skuespiller i Barnas store julerevy, en familieforestilling som spilles i Sola kulturhus. Her er Christian Eriksen selveste Mr. Caboom. Det skrives ny forestilling og ny musikk hvert år, og de høster svært gode kritikker.

Eriksen er også en av drivkreftene bak Norges Philharminiske Orkester (NphO) som har som spesialitet å spille Beethovens 5. symfoni Skjebnesymfonien som rockeband, sammen med Eigil Jansen, Ståle Strømsvold og Svein Refvem. Hans musikerkarriere involverer også De musikalske Morokokkene bestående av, foruten Eriksen, Ove Storland og Ståle Strømsvold.

Christian Eriksen har medvirket i familieforstillingene Skatten på sjørøverøya (2008), Robin Hood (2009), Jungelboken 2099 (2010), Peter Pan (2010) og Juletrehesten (2010). Høsten 2010 utgjorde han halvparten av den humoristiske duoen i Smilemann, sammen med Vegar Hoel. Våren 2012 var Eriksen å se i Nattergalen av H.C. Andersen i Teaterhallen og i Rødhette og ulven på Natvigs Minde. I 2014 var han aktuell med Inderlig.

Har medvirket i: