I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Det måtte feires! Derfor gikk Rogaland Teater og Haugesund Teater i kompaniskap og la til rette for at Haugesund-bandet kunne innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets univers våren 2020.

Sammen med et stort publikum skulle de feiret seg selv ved å stå på teaterscenen tre måneder i trekk i tidenes teaterkonsert! Pga koronatiltak, avlysninger og restriksjoner var det kun 1800 publikummere som fikk oppleve Våken drøm på Hovedscenen.

Det er med andre ord mye kake igjen etter jubileumsforestillingen Våken drøm og vi kan ikke avslutte festen på denne måten. Derfor er det en stor glede for oss å lansere at Våken drøm og Vamp er tilbake i vår!

Gjennom 25 tablåer og like mange sanger tar denne forestillingen oss gjennom menneskets historie; fra dets tidlige morgen via feirede høydepunkter og katastrofale lavmål og inn i en tid vi ennå ikke kjenner. Musikken til Vamp og tekstene til Kolbein Falkeid, Ingvar Hovland m. fl. knyttes til historiske figurer og hendelser, kles i overdådige kostymer og løftes av teatrets og musikkens magi til et sted du ikke visste fantes.

Regissør Yngve Sundvor har laget en forestilling som viser oss historien på en litt annen måte. Vi har plukket blant de beste i nord og sørfylket og på scenen møter vi Espen Hana, Mareike Wang, Ragnhild Tysse, Cato Skimten Storengen og Rikke Westerlund Lie, i tillegg til besetningen i Vamp.

Du har sikkert hørt sangene før, men aldri har du sett dem sånn. Du har ærlig talt aldri vært utsatt for noe lignende.

Bli med på feiringen av Norges beste band i tidenes teaterkonsert fra 4.mai!

Portrettfoto av Rikke Westerlund Lie.

Rikke Westerlund Lie

Medvirkende

Portettbilde av Ragnhild Tysse.

Ragnhild Tysse

Medvirkende

Portrett Espen Hana

Espen Hana

Medvirkende

Portrettbilde av Mareike Wang

Mareike Wang

Medvirkende

Portrett Cato Skimten Storengen

Cato Skimten Storengen

Medvirkende

  • Varighet

    1 time og 35 minutter uten pause