Parforhold er som kjent en vanskelig øvelse og det er jammen ikke lett å være samboer i dag. Skal vi gifte oss. Få barn? Tør vi? Vil vi? Kan vi overhodet tillate oss å få et barn når verden i forveien er overbefolket. Å få et barn svarer f.eks. til å utrydde 250.000 trær og å fly 2500 ganger over Atlanten. På den annen side, hva ville skje med planeten om alle miljøbevisste mennesker sluttet å få barn?

Paret vi møter i PUST har med andre mye å stri med. Gjennom dem har den engelske dramatikeren Duncan Macmillan gitt stemme til en hel generasjon, en generasjon med mye mer frihet enn tidligere – men også flere dilemmaer og valg. Gjennom en serie lynraske scener følger vi paret gjennom alle faser av samlivet, fra den første tanke om å få barn dukker opp – i en kø på IKEA! – til bruddet, graviditeten, fødselen og alderdommen. Alt mens miljøkatastrofen henger over dem.

Pust er kjærlighetshistorien du ikke har sett før: en morsom og gripende fortelling om vår tid, om kjærlighet og andre katastrofer.

Les anmeldelse fra Aftenbladet her
Les anmeldelse fra Klassekampen her
Se trailer fra forestillingen her


Espen Hana

Medvirkende

Mareike Bechtel Wang

Medvirkende

  • Varighet

    Ca 1 time og 30 minutt (uten pause)