Espen Hana er tilbake på Rogaland Teater etter publikumssuksessen Da Hana møtte henne. På uforlignelig siddismanér sender Espen Hana skråblikk til livet som småbarnsfar, ektemann og en varm oppvekst i et Stavanger som virker vemodig langt unna det Stavanger vi ser i dag.

Av grunner som er vanskelige å gjøre rede for avlegger han også til stadighet paven besøk.

Selvsagt møter du også sangeren og pianoentertaineren Espen Hana i denne soloforestillingen, sammen med forfatteren og komponisten Espen Hana, som på Hanask vis vil kjøre berg- og dalbane med deg, fra det hysterisk vittige til det lavmælt melankolske. Regien er også denne gang ved Erik Ulfsby som har gjort suksess på teatret tidligere.

Hana alene?

Så er han her igjen, artisten med musikk i smilet og sang i humoren. Espen er mer enn en potet, han kan brukes til mangt, men han bruker bedre enn de fleste så mangt for å fortelle oss sine historier. For eksempel Espens egen forplantningsevne som avføder et vell av poenger. Han er åpen for at det private er artistens gullgruve, og åpner deler av gruven for oss. Dette er ingen anmeldelse, derimot en anmodning om at vi skal nyte Espens skuespillertalent og musikalske ærlighet i all fortrolighet, men hva har paven i denne fortellingen å gjøre?

Arne Nøst Teatersjef

Portrett Espen Hana

Espen Hana

Med

  • Urpremiere

    17. april 2009