Om testosteron og maktposisjoner. Om feminisme, hustruvold og sexisme. Om reality-tv og Miss Universe. Om toleranse, respekt og verdighet. Om religiøs fanatisme, klimaforandringer og rasisme. Om bitende barn i barnevogner og flyktninger i kjelleren. Om egoisme, dobbeltmoral og stormannsgalskap.
Om verden i dag!

Verden er tett sammenvevd og komplisert. Store omveltninger pågår, med digitalisering og globalisering. Vi velgere finner sterke menn attraktive. Sterke menn som lover å ordne opp på egen hånd, bare de får frie tøyler. Og i de sterke menns klubb kan de gratulerer hverandre med et oppsiktsvekkende globalt comeback.

Rolf Pang er en slik sterk mann! Og ingenting – absolutt ingenting – kan hindre hans vei til toppen. Han besitter er en irrasjonell lyst til eksplosjoner og sensasjoner i den politiske verden. For uten han er verden dødskjedelig.

PANG er teater på amfetamin. Det er en galopperende teaterforestilling i høyt tempo og et fyrverkeri av en teateropplevelse. Her balanseres det mellom det absurd komiske, det dypt tankevekkende og rablende galskap.

Gjør deg til klar til å få røsket opp i inngrodde fordommer og stereotypiske verdensbilder!
PANG!

Det er et navn som blir levert med et bang! Og det var trampeklapp og stående applaus etter teppefall på Norgespremieren! Dette er en eksplosiv forestilling der det skytes i alle retninger! Strålende levert av et spillesugent ensemble med Øystein Martinsen i front, som for øvrig gjør en kraftprestasjon!! PANG! er presist så forvirrende og så absurd, som man kan oppfatte verden i dag. Fra start til slutt er man blitt så sterkt påvirket at forestillingen ikke kan nektes å være et enormt vellykket skritt i en helt ny retning.
PANG! Det smalt!

Aftenbladet trillet en femmer på terningen og kom frem til følgende konklusjon: «Om det er en svakhet? Ikke her. For Rogaland teater, med en strålende opplagt Øystein Martinsen i front for et tett og imponerende samspill regissert av Nina Wester, har igjen klart å gi liv til et krevende, morsomt, absurd og ganske så ettertenksomt drama.»

Portrett Øystein Martinsen

Øystein Martinsen

Rolf Pang

Portrett Svein Solenes

Svein Solenes

Dominik Pang

Portrett Marianne Holter

Marianne Holter

Vicky Pang

Portrett Mari Strand Ferstad

Mari Strand Ferstad

Dr. Bauer, Veronika, Uschi & Gwendolin

Portrett Espen Reboli Bjerke

Espen Reboli Bjerke

Mechthild, Leon, Tim, Kunze, Schmiedel & Reinhold

Portrett Even Stormoen

Even Stormoen

Tom

  • Varighet

    Ca 1 time og 40 minutter uten pause