En musikal for hele familien, basert på HC Andersens eventyr om Den stygge andungen

En flaksende festlig musikal

Den britiske musikalduoen Anthony Drewe og George Stiles har gjort H.C Andersens eventyr Den stygge andungen om til en flaksende festlig forestilling. Og i «KVAKK!?!» fører regissør Jostein Kirkeby-Garstad og Barne- og Ungdomsteatret fortellingen inn i en moderne, fargerik musikaldrakt med fokus på sang, dans og humor. Dette blir med andre ord både nebbete og morsomt!

Det er det indre som teller!

Eventyret om Den stygge andungen er en evig aktuell og vakker historie om utenforskap og mobbing. Dessverre er tematikken rundt det å være annerledes like relevant i 2023 som da historien ble skrevet av H.C Andersen i 1843. Men alle vet at det ikke er det ytre som teller, det viktigste er det som finnes på innsiden!

En eggstravagant forestilling!

I KVAKK!?! møter vi Styggen. Han er ikke helt som de andre endene og passer ikke inn på gården hvor han vokser opp. For skal man slå seg ned i en andegård må man saft suse se ut som en and og ikke skille seg ut i mengden! Det er ikke lett å være nederst på hakkeordenen, det vet alle som er blitt hakket på! En dag lokkes Styggen ut på eventyr av den sultne gårdskatten og en reise om å finne ut «hvem han er» eller rettere sagt «hva han er» starter!

Gled deg til en eggstravagant forestilling proppfull av humor, herlig musikk, frekke ordspill, dyr og fjærkre i ulike farger og fasonger og ikke minst smittende spilleglede fra 54 medlemmer i Barne-og ungdomsteatret.

En fargerik musikal basert på Den stygge andungen!
  • Varighet

    1 time og 50 minutt inkl. pause