Kirsebær, bobler og meningen med livet  

9. november får det evig aktuelle stykket Kirsebærhagen premiere. Her handler det om å finne fotfeste i en verden i forandring. Det går nemlig latterlig dårlig på første klasse i Kirsebærhagen, der godseier Ranevskaja og hennes aristokratiske familie trues av konkurs. Men i stedet for å handle, drukner familien, som er vant til det søte liv, sine bekymringer i rikelige mengder champagne, sløseri og tidsfordriv, mens de klamrer seg til minnene om verden av i går.

En sansefest for smaksløkene

I disse krisetider går vi bokstavelig talt helt ned i kjelleren! Nærmere bestemt Kjellerteatret. Men fremfor å drukne bekymringer i champagne legger vi til rette for en sansefest for smaksløkene og inviterer til vinsmaking med fokus på bobler i ypperste klasse. Vi dekker teaterlangbordet og head sommelier ved Tango tar deg med til Champagne, som er et av verdens aller mest ettertraktede vinområder. Han har med seg tre varianter av den edle drikken og som kirsebæret på toppen får du servert munngodt i form av en liten rett med ekte kaviar laget av kokkene på Tango.

Meningen med livet

Av og til kan livet fortone seg som et iskaldt vinterbad og i turbulente tider er det nok mange som har stilt seg spørsmålet: Hva er meningen med livet? Derfor har vi invitert professor i filosofi Einar Duenger Bøhn, som blant annet er kjent for sin filosofipodcast sammen med punkrocker Kristoffer Schau, til å komme med et svar. 

Det har kommet mange forslag til hva det hele handler om, hva vi er her for, og hvorfor vi fortsetter dag ut og dag inn. Er livet meningsløst? Er meningen med livet å oppnå lykke? Er det nok å bare oppleve mening, eller må det noe mer enn bare opplevelsen til for at livet skal være meningsfullt? Denne kvelden tar Einar oss med på en filosofisk reise hvor han gradvis forsøker å sirkle inn svaret på gåten over alle gåter. Svaret er kanskje enklere enn du kan forestille deg …

Velkommen til kirsebær, bobler og meningen med livet! 

Kjellerteatret 4. november kl 19:00
Pris for smaksfest kr 750,-
Prisen inkluderer velkomstsmaking av Kirsebærhagens Prosecco, smaking av tre varianter Champagne og servering av ekte kaviar.
Foredrag ved filosof Einar Duenger Bøhn

Varighet: Ca 2 timer fra 19:00 – 21:00 og med åpen bar fra klokken 21:00 – 23:00

Vert: Head sommelier ved Tango

Velkommen til kirsebær, bobler og meningen med livet!
  • Varighet

    Ca. 2 timer med åpen bar fra 21:00 - 23:00