Hopp til hovedinnhold

Du er logget inn med Dramakortet. ✅

Dramakort UNG

Dramakort UNG

Dra Dramakort UNG når du vil!

En hovedperson!

Nå har vi lansert Dramakort UNG for deg som er mellom 13- 25 år eller student opp til 30. Dramakort UNG koster kr 700,- og gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato, uansett når på året du kjøper det. Kortet gir deg rett til en billett per forestilling per dag – det burde holde. Rogaland Teater setter opp minst 500 forestillinger i løpet av et år. Vi sier ikke at du skal gå på alle, men dersom du gjør det, koster hver forestilling kr 1,40,- og da er alle opplevelser og inntrykk inkludert!

Og ikke nok med det! Vi har enda et ess i ermet: Delt glede er dobbel glede! Derfor får alle en gratis vennebillett første gang de drar Dramakort Ung. 

Få litt mer ut av studietiden!

Med Dramakort UNG blir du kjent med fortidens helter og fremtidens stemmer!Litt Shakespeare, litt Bram Stoker, litt Tore Renberg og litt Fredrik Høyer. Kom inn i teatret og få litt mer ut av studietiden! Dramakort Ung er som et medlemskap i SIS Sport, bare mye billigere. Og for hver gang du drar Dramakort Ung får du også trimmet hjernen og de små grå. På kjøpet får du også bedre evner til å resonnere og huske. En slags win-win situasjon der altså!

Et sosialt kinderegg!

Dramakort Ung er som et kinderegg. Du får påfyll av live underholdning, en felles opplevelse med nye og gamle studievenner, samtidig som du også får tettet eventuelle kunnskapshull du måtte ha fra ungdomskolen eller videregående. Og husk at du etter hver forestilling kan briljere med nyervervet kunnskap i alle sosiale lag!

Kjøp Dramakort Ung så er du sikret en god studiehverdag!

Dersom du vil kjøpe Dramakort UNG i gave kjøper du et gavekort til en verdi av kr 700,- Klikk her for å komme til kjøp av gavekort. Dersom du skal fornye kortet ditt med et gavekort må det gjøres ved henvendelse i vår billettluke eller på telefon 51 91 90 90.

NB: Dramakort UNG kan ikke brukes på gjestespill og samarbeidsproduksjoner, men kan benyttes på alle teatrets egne produksjoner på teatrets egne scener.

Dramakort UNG på Rogaland Teater
– så billig at du burde gå hver dag!

DRA DRAMAKORT UNG!

Dramakort UNG er personlig og gjelder kun sammen med gyldig legitimasjon og billett. Kortet kan også kjøpes som gavekort på våre nettsider eller i vår billettluke. Gavekortet kan så benyttes til å kjøpe Dramakort UNG på våre nettsider eller i billettluka.

Vi sender deg tilbud om og invitasjon til andre arrangementer. Det skal alltid være litt ekstra drama tilgjengelig for den som drar Dramakort UNG.
– Break a leg!

HVA VENTER DU PÅ?

Kjøp et Dramakort UNG på vår hjemmeside eller neste gang du er i teatret. Du kan ringe eller maile oss på telefon 51 91 90 90/billettsalg@rogaland-teater.no hvis du lurer på noe omkring Dramakort UNG.

ET LITE PS:

Husk at alle må ha med Dramakort UNG, billetten og gyldig legitimasjon når de kommer på forestilling.

BILLETTBESTILLING PÅ NETT

Nå kan du kjøpe din egen Dramakort UNG billett, billetter til andre Dramakort UNG holdere og billetter til andre som ikke har Dramakort UNG – alt i en og samme handlekurv på nettet. Se Billettinfo for mer om dette.

NB: Husk at dersom du har booket Dramakort UNG billetter og ikke kan bruke dem er det viktig at du avbestiller disse ved å logge deg inn på min side og kansellere de så tidlig som mulig, slik at de blir lagt de ut i salg til andre som står i kø for å få billetter. Send en e-post til billettsalg@rogaland-teater.no eller ring 51 91 90 90. Takk for hjelpen!

Med et gyldig Dramakort UNG kan du bestille billetter til alle våre produksjoner, selv om det er til en spilledag etter kortets utløpsdato. Men husk å fornye kortet ditt for billetten kan kun benyttes sammen med et kort som er gyldig på spilledagen du har billett til.

Vi gleder oss til å se deg i teatret!

Lurer du på hvordan du går frem for å bestille med Dramakortet UNG på våre nettsider?
Last ned PDF: Enkel guide til hvordan du går frem for å bestille eller avbestille billetter med Dramakort UNG.

Grønn boks hvor det står Dramakortet.
Du kan dra Dramakortet på alle våre egne produksjoner og disse er merket med grønt.
Rød boks hvor det står Dramakortet med strek over, Dramakortet kan ikke benyttes på denne forestillingen.
Ved gjestespill og samarbeidsproduksjoner kan du dessverre ikke dra Dramakortet. Disse produksjonene er merket med rødt.