En stolt teaterdirektør Ellen Math Henrichsen kunne i dag motta en godt synlig plakett som bevis for at Rogaland Teater er miljøfyrtårn-sertifisert! Vi har satt oss fore å være blant de ledende teatrene når det gjelder miljøvennlig drift og planlegging/produksjon av forestillinger og gå i bresjen for enkle og gode miljøvalg!

Det å være et Miljøfyrtårn innebærer at vi tenker bærekraft i alt vi gjør. Fra å huske å slå av lyset til å ikke kjøpe inn noe vi ikke trenger. Eller å velge miljøvennlige alternativer når det er mulig.

Dette skriver Stiftelsen Miljøfyrtårn på nettsiden sin:

Ifølge Sustainable Brand Index sier 6 av 10 at bærekraft påvirker hva de kjøper, mens en måling fra Respons Analyse sier at 75% foretrekker å kjøpe varer og tjenester fra miljøsertifiserte virksomheter.

Som Miljøfyrtårn-bedrift får du hjelp til å iverksette konkrete og lønnsomme bærekreftstiltak, som har stor betydning for virksomhetens konkurransekraft i årene fremover.

Se egen artikkel med intervju, der Ellen blant annet forteller om hvordan vi på kun ett år kuttet Co2-utslippene med en tredjedel!