Er du elev på ungdomsskole eller videregående skole og ønsker å ha praksis på Rogaland Teater? Kanskje tenker du på en utdanning innen teater og drama, eller en av de mange støttefunksjonene i kulissene?

Da kan du sende oss en søknad til bernt@rogaland-teater.no. Merk den med «Praksis på Rogaland Teater».

Husk å skrive litt om deg selv, hvor du går på skole, når du skal ha praksis og hvor mange timer praksisen skal bestå av. Du kan komme med ønsker om hvilken avdeling du ønsker å ha praksis i.

Alternativene for praksis på Rogaland Teater er: Barne- og ungdomsteatret, malersalen, kostymeavdelingen, rekvisitten, snekkerverkstedet (kun videregående skole) og kantine.

Husk å skrive om du har mulighet for å jobbe kveld.

Vi kan ikke garantere at du får praksis der du ønsker å være. Men jo tidligere du søker, desto større sannsynlighet er det at du får plass.

Søk minimum to uker før praksisen starter.

Mens du tenker på hvilken del av teatret du ønsker praksisplass på, kan vi anbefale en liten titt på vår poetiske dokumenter Teaterdøgnet, en 17 minutter lang film som viser den delen av teatret som man normalt ikke ser fra salen. Alt som skjer i kulissene, i andre deler av teaterbygget, som gjør det mulig å skape de magiske øyeblikkene på scenene våre.