Kristian Berg Jåtten

Kristian Berg Jåtten

Kristian Berg Jåtten er skuespiller, sanger og musiker fra Stavanger, nærmere bestemt Vestre Åmøy.

Han har siden 2004 vært aktiv i Barne- og Ungdomsteatret ved Rogaland Teater, og har spilt i Heksene (2004), Snehvit (2005) og Frank i ungdomsstykket Blå Himmel, Grønn Skog (2009), som både ble spilt på Rogaland Teater og på Det Norske Teatret i forbindelse med festivalen Den Unge Scene. Våren 2010 spilte han Mowgli i Jungelboken 2099, som også ble spilt sommeren 2011. Kristian er utdannet ved The New York Conservatory for Dramatic Arts. I New York har han spilt Kirk i Nine Kinds of Release (2011) , og M i Cock (2013) av Mike Bartlett. Til vanlig er Kristian bosatt i New York, hvor han tar del i The Cinematic Workshop Theater Company.

Sommeren 2013 spilte han tittelrollen i Snøhvit på Hindal Gård, og han har også vært aktuell på Rogaland Teater som Robert i The Black Rider. Sommeren 2014 stod han også for hovedrollen i Hindal Gårds Hans og Grete. Han er for tiden aktuell i La den rette komme inn.

Etter noen års fravær er Berg Jåtten endelig tilbake på Rogaland Teater og denne gang kan han ses i årets sommerteater Jorden rundt på 80 dager!

Har medvirket i: