Hopp til hovedinnhold

Du er logget inn med Dramakortet. ✅

Bedrift- og næringsliv

Carol Stendahl sitter ved pulten sin i forestillingen A Christmas for Carol

Gi dine kollegaer en dose teater!

Det er morsommere å gå på jobb når man kjenner sine medarbeidere og har hatt noen gode opplevelser sammen med dem. Kanskje tanken om å gjøre noe sosialt sammen bare har streifet deg foreløpig? Kanskje du har rukket å gjøre en tanke om til en løs avtale? Kanskje du til og med har satt dato og kjøpt billetter? Uansett hvor langt du er kommet i tankegangen så kan vi her på Rogaland Teater tilby et bredt spekter av forestillinger til deg og dine medarbeidere.

Teatret er både en sosial samlingsplass og en arena for utfordringer. Det gir deg og dine kollegaer gode opplevelser og etterlengtede pusterom i en krevende hverdag. Teatret åpner nye perspektiver, får dere til å tenke nye tanker, se nye sammenhenger og betrakte verden med nye øyne.

Vi kan tilby arrangementer for store og små grupper eller legge til rette for å kjøpe billetter enkeltvis til samme dag. Ved kjøp av ti billetter eller mer utløses grupperabatt.

Du kan også kjøpe Dramakortet til dine kollegaer. Det koster kr 1450,- og gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato. Dramakortet er personlig og gjelder kun sammen med gyldig legitimasjon og billett. Med Dramakortet i lomma kan du og dine kollegaer se så mye teater dere vil og dele teateropplevelser i ett helt år fra kjøpsdato. Med Dramakortet er alle billetter betalt lang tid i forveien og du kan overraske deg selv og dine kollegaer igjen og igjen.

Dersom du ønsker servering før forestillingen eller i pausen kan vi også legge til rette for det.

Ta kontakt med vår nøkkelkundeansvarlig så vil du få god hjelp til å skreddersy et opplegg som dine kollegaer vil ha glede av.

Lillian Rødsten
E-post: lillian@rogaland-teater.no
Telefon: 920 88 588

Å gå i teater er enkelt! Det starter med å tenke tanken, velge dag og stykke og ta med dine kollegaer. Og husk at opplevelsen og det sosiale starter allerede når billettene er bestilt.

Lyskastere som lyser opp en svart bakgrunn

Vil du bli teaterkontakt?

Vil du bli teaterkontakt?