Fire skuespillere og en musiker gjør den sløve vinterdvalen til et fjernt minne ved å kaste seg ut i våryrheten med en vakker og vårlig teaterkonsert på Intimscenen. Her får de fritt utfolde seg og serverer publikum musikalske dråper som spenner fra Grieg til Led Zeppelin, fra Beach Boys til deLillos, fra Nina Simone til Prøysen. Det blir britisk folkrock, svensk blues, norske klassikere, amerikansk psykedelika og franske svisker.

Gretelill Tangen, Ragnhild Arnestad Mønness, Marianne Holter, Roar Kjøv Jenssen, musiker Anders Brunvær Hauge og regissør Mette Arnstad har valgt ut sterke låter med særpreg og gitt dem sitt helt personlige uttrykk og sammen har de skapt en underholdende og intim teaterkonsert for publikum i alle aldre.

Rogalands Avis skrev følgende i sin anmeldelse av «Våryr!» er en forestilling hvor Rogaland Teater serverer publikum en stemningsfull forestilling med musikalske våryre dråper. Det klarer de ved å la det spire i 1. akt for så å la det slå ut i full blomst i 2. akt.

Bill: Ord. 295,- | Stud. 150,- | Hon. 210,-

  • Varighet

    1 time og 30 min inkl pause