Ulf er uvel har blitt en favoritt for mange barn og voksne. Boka, illustrert av Camilla Kuhn, er Rebecca Wexelsens første barnebok. Og i vinter gjør 22 medlemmer fra Barne- og ungdomsteatret Ulf spill levende på en teaterscene for første gang!

Hunden Ulf føler seg ikke helt bra. Han er blek og nedfor og har ikke lyst til å gjøre noen ting. Det er ikke så rart, for det viser seg at Ulf er død. Det sier legen, som ikke kan høre noen hjertelyd i stetoskopet sitt.

Når uhellet først er ute, tar Ulf dødsbudskapet pent. Han angrer riktignok på at han ikke ble med på mer moro mens han hadde sjansen, men så går han hjem og snekrer en stilig kiste til seg selv og sender ut invitasjoner til begravelsen. Det blir en riktig hyggelig sammenkomst der gjestene kondolerer og sier det er synd at han er død. «Det er sånt som skjer», svarer han tappert, serverer bløtkake og holder sin egen begravelsestale.

Men midt under begravelsen banker det på døren. Det er legen som kommer med overraskende nyheter …

Ulf er uvel er en fin liten fortelling, som balanserer mellom det mørke og det morsomme, og handler om å ta grep når dårlige nyheter kommer tassende.

Passer for barn mellom 3 og 7 år.

Les mer om forestillingen i Teatermagasinet her.

  • Varighet

    Ca. 40 min