Det skal handle mye om ung kjærlighet og kanskje litt om fattern´s bassgitar når Barne- og ungdomsteatret suser av gårde denne høsten.

Barne-og ungdomsteatret har fått tilgang til deLillos sanger, som stykket er bygget rundt. Regissørene Nina Godtlibsen og Carl Jørn Johansen bobler av begeistring over muligheten til å få jobbe med deLillos materiale.

Tøff i pyjamas er feelgood-teater om musikk og kjærlighet. Og om å prøve å være litt tøff i pyjamas. Det handler om den unge, naive og voldsomme forelskelsen, som er både deilig og grusom, og framfor alt fullstendig oppslukende.

Frikk Hana og Camilla Våland Fusdahl fra Ungdomsteateret spiller de to ungdommene som utgjør stykkets omdreiningspunkt. Hvem av dem som er «min baby» og spiller pønkebassgitar, og hvem som må spille badminton med far, får publikum vite når de ser forestillingen.

Emma Gundersen Jacobsen, Gabriel Munthe Kjerstad og Mira Shepard er alle 9-åringer hentet fra Barneteatret. De utgjør resten av bandet, og vil gjerne hjelpe til med kjærlighetsproblemene. Bandmedlemmene går «all in» for å prøve å imponere – og konsekvensene av det blir både uante og veldig morsomme.

Forestillingen varer i ca 30 minutt og den halvtimen kommer til å suse av gårde! Fest setebelte og blir med!

Passer for barn fra 7 år og oppover.

  • Varighet

    30 minutter