Uansett om man slår på tv, setter på en film eller blar i et magasin, der er det. Kvinner som skal være en mal for alle andre kvinner. Hvis du ikke passer inn i den malen, så får du det ikke bra. Jeg tror ikke jeg har sett et eneste menneske hele mitt liv, som kan passe perfekt til den malen, fordi det er alltid noe som gjør at man er utenfor. Det handler ikke bare om jenter, men også gutter. Hvis du ikke er en stereotypisk gutt, så kan du også bli utenfor.

Dette er det konstant debatt om, og vi hører alltid om det, men det blir ikke gjort noe med. Jeg synes det er skummelt å vokse opp i en verden hvor vi tar dette for gitt.

Jeg selv har vært kraftig hele livet, og har alltid opplevd kommentarer og blikk. Det har gitt seg med tiden, siden jeg har blitt sterkere. Jeg er fornøyd med meg selv. Men det virker ikke som om verden skal tillate meg det. Det hadde jo vært ille å være fornøyd.

Jeg er opptatt av sunnhet og trene riktig, men hvordan du ser ut er noe annet. Jeg er opptatt av at vi må bli fornøyd med den kroppen vi har. Hvorfor skjer det ikke en forandring med alt fokuset vi har på kroppspress? Verden må snu kroppspresset, men dette kommer til å ta tid. Vi kan ikke vente på det for å bli fornøyd, vi må lære å gi mer faen!

Forestillingen er et gjestespill og Dramakortet kan dessverre ikke brukes på forestillingen.