På Teatersalongen får man stilt sin tørst etter stoff som er knyttet til ulike forestillinger. Teater er noe som i stor grad legger opp til refleksjon og samtale. Og på Teatersalongen undersøker vi tendenser og tematikker knyttet både til teatret, forestillingene og samfunnet forøvrig i. Her får du møte skuespillere, regissører, dramatikere og debattanter i en upolert samtale på Hovedscenen. Det blir god stemning, påfyll av ettertanke og historier du kanskje ikke har hørt før.

Teatersalongen er inspirert av forestillingene, og motiver og temaer i aktuelle teaterstykker settes under lupen.

Dritt//La merda ble skrevet av italienske Cristian Ceresoli og framført for første gang i 2012. Siden den gang har hans lattervekkende, poetiske og sjokkerende stykke blitt et globalt fenomen med dertilhørende jubel fra kritikerne.

Helga Guren var den første i Norge som fremførte denne teksten – for fulle hus i Teaterhallen i høst. Og i januar er hun tilbake med to eksklusive ekstraforestillinger 4. og 5. januar på Hovedscenen.

Årets første Teatersalong er selvsagt viet Dritt//La Merda. Her får du møte Guren selv og oversetteren av stykket, skribent og dramatiker, Ilene Sørbøe. De skal sammen med moderator Brita Strand Rangnes diskutere tekstens kritikk av samfunnsstrukturer, av maktforhold, måten vi lever på og ikke minst hvor langt vi er villige til å gå for å bli gjenkjent på gata.

Velkommen til Teatersalong Dritt//La Merda lørdag 5. januar kl. 12:30 – Hovedscenen

  • Varighet

    1 time