Et av Universets store spørsmål er hvorfor jenter bruker sånn omtrent et år eller deromkring når de skal på do? Hva gjør de der inne? Og hvordan kan de uten problemer være innestengt på et lite rom med toaletter og speil i flere timer?

Ungdomsteatret kaster seg fryktløst over oppgaven og prøver å gi et slags svar på dette spørsmålet i forestillingen #sweet. Handlingen i stykket er bokstavelig talt lagt til et litt slitt jentedo i Stavanger anno 2014, og som alle vet kan alt skje på skoledassen. Dette er rene utklekkingsanstalten for sladderhistorier, ondsinnede påfunn, vennskap og allianser. Vi åpner dodøra på gløtt og får et morsomt innblikk i hva som kan oppstå på en helt ordinær skolefest og dagen etter. Vi følger 13 jenter og 3 gutter og deres mange utfordringer som skoleelever og alle forsøkene på å overleve i en «jungel», som de over 40 kaller sine beste år.

I #sweet opplever man en miks av situasjoner og hendelser, som gjør dette til et vittig stykke med hjerte, humor og gjenkjennelighet i stort monn for alle som er eller har vært tenåring.

Bill: Ord. 250,- | Stud. 150,- | Hon. 125,-