Med lyd, musikk, bilder og ord tas tilhørerne inn i Norges største nåtidige kontroverser; fredsnasjonene som tjener store penger på våpeneksport. Dette er musikk på liv og død!

Som Major Hilding Runar sier det: «Musikk kan forandre folks liv.» Eller som sersjant  Mark Hadsell sier det: «Hvis vi spiller heavy rock for deg 24 timer i strekk begynner hjerne- og kroppsfunksjonene dine å svikte, tankerekkene går saktere, og viljen din brytes. «Eller som norske soldater sier det: «Å være i kamp er verdt tre måneder uten puling – det er bedre enn å knulle!»

Amund Sjølie Sveen født i Vadsø, bosatt i Oslo, er slagverker og kunstner. Han jobber innenfor et bredt spekter av uttrykk – konserter, teater, performance og installasjon – ofte med musikalske uttrykk som del av en større performativ kontekst. Amund spiller stadig konserter og forestillinger og deltar på utstillinger i diverse sammenhenger i Norge og utlandet. I 2005 mottok han Statens toårige arbeidsstipend for kunstnere

Forestillingen spilles også internasjonalt, og er så langt vist på Baltic Circle Festival, Helsinki (FIN), Homo Alibi Festival, Riga (LAT), Nordic Days, Murmansk (RUS), Weimar National Theater, Weimar (D) – i tillegg til Borealisfestivalen i Bergen, Stamsund Internasjonale Teaterfestival, Svolvær, Barents Spektakl i Kirkenes og Tromsø Vårscenefest.

Forestillingen spilles på engelsk.

Prosjektet er støttet av: Norsk kulturråd, Fritt Ord, Spenn.no