Da Rogaland Teater og Kulturkompaniet i 2007 første gang presenterte sommerteater for barnefamilier på den lille øya Natvigs Minde midt i Stavangers havnebasseng, var det med en intensjon om å starte en ny tradisjon. Og sånn ble det. Hver sommer har barn og voksne blitt underholdt med løssluppen teaterlek i et ekte maritimt miljø. Og hvert år har publikum strømmet til for å oppleve det lille kinderegget med båttur på fjorden, strandhugg på øya og en ellevill teateropplevelse for hele familien. Tilsammen har nærmere 40 000 små og store moret seg med oss gjennom årene!

Men nå er altså Natvig Minde som arena for sommerteater en saga blott. Men tradisjonen med sommerteater gir vi ikke slipp på. Vi har saumfart distriktet etter et sted som har de riktige rammene for vårt kinderegg konsept og etter lang tids leting kan vi stolt presentere Hindal Gård som ny arena for sommerteater i regi av Rogaland Teater og Kulturkompaniet.

Hindal Gård er en perle, med de riktige rammer for et sommerteater og med god boltreplass for både store og små. Her blir det gøy på landet midt i byen. Gården ligger i gåavstand til Vaulen badestrand.

Opp gjennom årenes løp har Hindal Gård blant annet vært sommerresidens, rideskole og kennel. Fra sommeren 2013 blir Hindal Gård, med sine herskapelige omgivelser, rammen for sommerteater og tradisjonen tro kommer humorstrikken til å spennes.

Vi serverer SNØHVIT anno 2013 godt oppdatert, på en seng av tøys og tull, med en dæsj av absurditeter og krydret med en god dose galskap i regi av Vegar Hoel.

Vi ønsker velkommen!

Det er mulig å ta buss fra Sandnes og Stavanger for å komme til Hindal Gård. Alle busser som kjører riksvei 44 mellom Sandnes og Stavanger kan brukes. Gå av på holdeplass ved Vaulen badeplass.
Tog kan tas til Mariero. Deretter er det en ca. 30 minutters spasertur til Hindal Gård via Vaulen badeplass.
Uavhentede billetter selges 1 time før forestilling på Hindal Gård i inngangen ved hovedporten (ikke sjøside inngangen)

Vi gjør oppmerksom på at forestillingen spilles i ridehallen og at dette medfører en del støv i cafeområdet.