Da Rogaland Teater og Kulturkompaniet for første gang i 2007 presenterte sommerteater for barnefamilier på den lille øya Natvigs Minde midt i Stavangers havnebasseng, var det med en intensjon om å starte en ny tradisjon. Og sånn ble det. I 2013 flyttet Sommerteatret til Hindal Gård. En perle med de riktige rammer for et sommerteater hvor var det lagt opp til gøy på landet midt i byen.


Nå har vi på nytt saumfart distriktet etter et nytt sted for Sommerteatret og denne gangen har vi landet i sentrum. Nærmere bestemt Geoparken. I godt samarbeid med Oljemuseet har vi nå lagt til rette for Sommerteater i den urbane havneparken. Geoparken er en boltreplass for både store og små og i dette landskapet finnes det allerede mange aktiviteter: fra skating og graffiti til Pokemonjakt. Vi gleder oss til å flytte inn i Geoparken på forsommeren med vårt nyervervede sirkustelt og bidra til enda mer aktivitet i den eksperimentelle byparken midt i sentrum.

I år blir det med andre ord Sommerteater i urbane rammer! Dette passer vår regissør Christian Eriksen meget godt. i god sommerteatertradisjon er han klar til å radbrekke Jungelboken og historien om Mowgli. Med erfaring fra rollen som den streetwise apen Dandy i Jungelboken 2099 har han alle forutsetninger for gyve løs på Kiplings klassiker og vise den frem i Geoparkens urbane omgivelser!

Sommerteatret er en samarbeidsproduksjon med Kulturkompaniet og Dramakortet kan dessverre ikke brukes på denne forestillingen.

Bølgen og Moi stiller med sommerkiosk der det blir salg av enkel mat, snacks, is og brus.

  • Varighet

    Ca 1 time uten pause