I fjor saumfarte vi distriktet etter et sted som hadde de riktige rammene for vårt sommerteaterkonsept og etter lang tids leting kunne vi stolt presentere Hindal Gård som ny arena for sommerteater i regi av Rogaland Teater og Kulturkompaniet.

Hindal Gård er en perle, med de riktige rammer for et sommerteater og med god boltreplass for både store og små. Her blir det gøy på landet midt i byen. Gården ligger i gåavstand til Vaulen badestrand.

Årets forestilling er det tradisjonelle eventyret om Hans og Grete som vaser rundt i skogen på egen hånd og kommer over et hus fylt med alt man kan tenke seg av godsaker. I regissør Vegar Hoels versjon er kakehuset imidlertid omgjort til NAV. Det er med andre ord duket for naving i eventyrland!


Vi kan love det blir en modernisert utgave og et skråblikk på det vanlige eventyret om HANS OG GRETE med en dæsj av absurditeter samt en god dose galskap.

Vi ønsker velkommen!

Det er mulig å ta buss fra Sandnes og Stavanger for å komme til Hindal Gård. Alle busser som kjører riksvei 44 mellom Sandnes og Stavanger kan brukes. Gå av på holdeplass ved Vaulen badeplass.
Tog kan tas til Mariero. Deretter er det en ca. 30 minutters spasertur til Hindal Gård via Vaulen badeplass.
Uavhentede billetter selges 1 time før forestilling på Hindal Gård i inngangen ved hovedporten (ikke sjøside inngangen). Husk kontanter, da det ikke er mulig å betale med kort.

Vi gjør oppmerksom på at forestillingen spilles i ridehallen og at dette medfører en del støv i cafeområdet.