Sommerteatret på Hindal Gård signaliserer at sommeren er på vei. I år har vi hentet kunstneriske krefter fra egen stab, og Øystein Martinsen er klar til å gjøre den sløve vinterdvalen til et fjernt minne ved å kaste seg ut i oppgaven som regissør av Sommerteater på Hindal Gård.

I sommer er det lagt opp til flott besøk! For til scenen i sirkusteltet, midt opp i hestelukta og med toget som bakgrunnsmusikk, ankommer ingen ringere enn den unge og eventyrlystne d’Artagnan og hans medsammensvorne. Alexandre Dumas historiske roman «De tre musketerer» kom ut i en pariseravis som føljetong i 1844, og er fremdeles populær. Historien er basert på en gammel bok Dumas stjal fra biblioteket i Marseille. På lik linje med Dumas kommer Sommerteatergjengen til å dra inn elementer fra det dagsaktuelle, og kombinert med en modernisering av klassikeren med en humoristisk og musikalsk twist blir dette en heidundrende folkefest som sikter bredt og knytter generasjoner sammen.

Under mottoet «En for alle – alle for en!» går skuespillere og regissør i gang med en heseblesende, kreativ, absurd og underholdene prøveperiode fra 19. mai. Ettersom både regissør og medvirkende er laget av et morsomt og musikalsk materiale tar vi høyde for at det blir forestilling om De tre musketerer, som bokstavelig talt spiller på mange strenger.

Det blir som vanlig gøy på landet midt i byen når Sommerteatret åpner dørene på Hindal Gård fra 3. juni. Det er åpen kiosk i forbindelse med forestillingen og alltid opphold da forestillingen spilles i et telt.

Det er mulig å kjøpe billetter på Hindal Gård en time før forestillingsstart. Husk å ha med kontanter da det ikke er bankterminal i billettsalget!

Sommerteater på Hindal Gård er et samarbeid mellom Kulturkompaniet og Rogaland Teater.