En annenrangs teatergruppe øver inn en ny forestilling. Det er generalprøve og alt som kan gå galt, går galt. Men det er bare begynnelsen. For etter en helsvart generalprøve med skuespillere som ikke kan teksten, som snubler i rekvisittene, bommer på dører, samt en regissør som holder på å gå fra konseptene går det fra vondt til verre!

Den britiske dramatikeren Michael Frayn har gått bak scenen og komponert en teatral forviklingscocktail med stykket «Panikk i kulissene». Her møter vi paniske skikkelser og deres hysteriske rollefigurer. Her er halvgode skuespillere, sjalu kjærester, gravide inspisienter, alkoholiserte pensjonister og arbeidsomme altmuligmenn i en frodig teaterlek.

Gled deg til en av de mest vellykkede komediene i nyere tid, hvor vi får lov til å følge de turbulente forviklingene både foran og bak scenen.

Både publikum og anmeldere var i fyr og flamme etter premieren av Panikk i kulissene. SA trillet en femmer på terningen og RA kvitterte med en sekser. NRK Rogaland starter sin anmeldelse på følgende måte: «I den elleville teaterleken settes både skuespillernes fysikk og publikums lattermuskler på harde prøver».

Bill: Ord. 350,- | Stud. 150,- | Hon. 245,-

  • Varighet

    2 timer og 15 min inkl pause