Ølsmaking av Hårfagre og andre vikinger!

I konserthuset denne høsten feirer vi oss selv og Norges store helt med komediemusikalen Hårfagre. Der er det duket til kamp om både makt, identitet og hår når slaget ved Hafrsfjord står i en heidundrende skrønike hvor historiske hendelser blir tatt så alvorlig at de knapt er til å tro.

Øl var alvor for vikingene og i hverdagen slukket de tørsten med tynt øl som selv barna tålte.

Det sterke og mer velsmakende brygget ble spart til viktige anledninger. Og apropos viktige anledninger – i forbindelse med vår feiring har vi fått Rygr brygghus med på laget og utviklet en ekte vikingøl – Hårfagre Skrønike Pale Ale, som er en konge verdig!

9. september inviterer vi til ølsmaking av både Hårfagre og Sulke og mange fler. Denne kvelden har vi også med oss historiker Birger Lindanger som gir oss en morsom, lettfattelig og overraskende nyttig innføring i «hvem er hvem» i Vikingetiden ut fra hvilke øl vi skal smake på!

Fra kl 19 – 21:00 blir det ølsmaking og gode historier rundt teaterlangbordet. Vi holder baren åpen etter ølsmakingen frem til kl 23:00

Pris for ølsmaking kr 450,-
1 velkomst-øl, foredrag og smaking av 4 varianter. Varighet 1,5-2 timer med åpen bar fra kl 20:30.

Vert: Sune Parker, Rygr brygghus

Vi tilbyr også fjøl med spekemat og oster, oliven og salte mandler. Pris for fjøl kr 185,-

Bestilling av ølsmaking med eller uten spekefjøl må skje innen 8.september. NB Det er kun 75 ledige plasser rundt bordet!

  • Varighet

    19:00 - 21:00 og åpen bar frem til 23:00