Et måltid er en arena for gode opplevelser og samtaler og i høst fortsetter Ostehuset og Rogaland Teater med «Mat og teaterprat».

Mat og teater er noe vi er sammen om! Og i inspirerende omgivelser på Ostehuset inviterer vi til møter med kunstneriske krefter på Rogaland Teater. Det kan være en skuespiller, regissør, teatersjef o.l. De forteller kort om sitt virke på teatret og deler sine inspirasjoner og tanker omkring både teater, kultur og samfunn.

Ostehusets kokker komponerer en spesialmeny denne kvelden, der du får smake på sesongens utsøkte råvarer både på tallerkenen og i glasset. Foodien Al Greenall er vert og gir deg en eksklusiv opplevelse for sansene i Ostehusets historiske lokaler, midt i hjerte av byen.

«Mat og teaterprat» legger rammene for den gode samtalen, og her får du påfyll av både fast, flytende og åndelig føde. Men vær kjapp – det er kun plass til 15 gjester rundt bordet.

Denne kvelden møter du vårt nye skudd på skuespillerstammen – Ragnhild Tysse. «Når jeg blir stor, vil jeg bli skuespiller», skrev 8 år gamle Ragnhild i dagboken sin. Veien mot målet har tatt viktige omveier fra Cementen i Stavanger, via den Transibirske jernbane til en tatoveringssjappe i Beijing, videre til Berlin og Alaskas villmark. Som 30-åring kan Ragnhild slå fast at hun er blitt «stor».

Ragnhild kjenner Rogaland Teater ut og inn. Ikke fordi hun har hatt så mange roller her ennå. Men hun kjenner bakscenen og verkstedene bedre enn skuespillere flest. -Jeg var husets potet, mener hun. Gjennom flere år jobbet hun blant annet som sufflør og rekvisitør. Men i de siste årene har hun overbevist på scenen i både Tartuffe og 04:48 Psykose. Og i høst har hun gjort stor suksess som Helena i «En midtsommernattsdrøm».

Velkommen til Mat og teaterprat på Ostehuset!

Dato: Torsdag 14. november.
Klokkeslett: 18-20
Pris: 525,-
Sted: Denne torsdagen inviterer vi deg inn i Ostehusets eksklusive VIP-rom, Ostevippen
Etter arrangementet kan gjestene fortsette kvelden i Ostehusets vinbar!