Mat og teater er noe vi er sammen om! Og i inspirerende omgivelser på Ostehuset inviterer vi til møter med kunstneriske krefter på Rogaland Teater. Det kan være en skuespiller, regissør, teatersjef o.l. De forteller kort om sitt virke på teatret og deler sine inspirasjoner og tanker omkring både teater, kultur og samfunn.

Ostehusets kokker komponerer en spesialmeny denne kvelden, der du får smake på sesongens utsøkte råvarer både på tallerkenen og i glasset. Foodien Al Greenall er vert og gir deg en eksklusiv opplevelse for sansene i Ostehusets historiske lokaler, midt i hjerte av byen.

«Mat og teaterprat» legger rammene for den gode samtalen rundt bordet og her får du påfyll av både fast, flytende og åndelig føde.

Denne fredagen møter du skuespiller og sanger Mareike Wang, som i vinter har spilt rollen som Sally Bowles i den kritikerroste musikalen Cabaret. Og det var nettopp sangen som førte henne inn i skuespilleryrket.
Lyd og lys. Farger og storslåtte effekter. Musikk og drama. For ei lita jente var alt spennende på teatret og Mareike visste allerede fra barnsben av at det var på scenen hun hørte hjemme.
Hun lærte sanger og hele teaterstykker utenat og hadde et brennende ønske om et liv på scenen der hun kunne utrykke seg og gi noe til andre mennesker. I dag er Mareike Wang en kritikerrost skuespiller og artist som har utmerket seg innenfor flere kunstuttrykk.

Det er kun plass til 15 gjester rundt bordet, så her gjelder det å være kjapp! Vi inviterer deg inn i Ostehusets eksklusive VIP-rom, Ostevippen på Domkirkeplassen. Etter arrangementet er gjestene velkomne til å fortsette kvelden i Ostehusets vinbar!

Pris kr 525,- per person.
Dato: Fredag 5. april
Klokkeslett: 18:00 – 20:00
Sted: Ostehuset Domkirkeplassen

Les mer om Mareike Wang i vårt Teatermagasin.

Velkommen til «Mat og teaterprat» på Ostehuset!