I kjærlighetens tegn

Vi fortsetter med Mat og teaterprat i vår. Ostehuset Øst åpnes opp på kveldstid eksklusivt for de som har booket billett. Vi har plass til 36 gjester rundt langbordet og du får møte to teaterpersonligheter hver gang. Det kan være en skuespiller, regissør, teatersjef, scenograf o.l. De forteller kort om sitt virke ved teatret og deler sine inspirasjoner og tanker omkring både teater, kultur og samfunn.

Ostehusets kokker komponerer en spesialmeny denne kvelden, der du får smake på sesongens utsøkte råvarer både på tallerkenen og i glasset. Misses Ostehuset herself Hanne Berentsen er vert og gir dere en eksklusiv opplevelse for sansene i Ostehusets hyggelig lokaler i øst!

Mat og teaterprat legger rammene for den gode samtalen rundt bordet og her får du påfyll av både fast, flytende og åndelig føde. Når vi inviterer til Mat og teaterprat i mai kommer den til å stå i kjærlighetens tegn! Da får du nemlig møte kunstnerparet som består av vår skuespiller Espen Reboli Bjerke og hans kone kunstneren Elin Melberg.

Espen og Elin fant kjærligheten gjennom dating-appen Tinder. Teknologien visste at de passet sammen, og algoritmen viste seg å ha rett. Tinder er ikke nødvendigvis et sted å finne en livsledsager. Men så finnes det unntak. Tinder? Tja, tenkte Espen. Tja, tenkte Elin. De tvilte, de prøvde og de vant. Det startet med et hjerte. Så kom et hjerte i retur. Så ble begge hjertene lagt i potten. Espen flyttet til Stavanger. Til Elin, strengt tatt. I dag er de gift og bor i østre bydel.

Espen har fått fast hyre på teatret og Elin fikk nylig tildelt et 10 års arbeidsstipend fra Norsk kulturråd. Lørdag 21. mai møter du dem på Ostehuset Øst.

Velkommen til Mat og teaterprat på Ostehuset Øst!

Dato: Lørdag – 21. mai
Klokkeslett: 19-21
Pris: 590,- (inkl. aperitiff og tapas)
Sted: Vi inviterer deg inn i Ostehusets hyggelige lokaler i øst!