Ostehuset og Rogaland Teater er endelig tilbake med Mat og teaterprat!

Etter to år med koronapause kan vi nå endelig starte opp igjen Mat og teaterprat! Vi har selvsagt brukt pausen fornuftig og flyttet Mat og teaterprat til Ostehuset Øst, som åpnes opp på kveldstid eksklusivt for de som har booket billett. Vi har økt kapasiteten til 36 gjester rundt langbordet og du får møte to teaterpersonligheter hver gang. Det kan være en skuespiller, regissør, teatersjef o. l. De forteller kort om sitt virke ved teatret og deler sine inspirasjoner og tanker omkring både teater, kultur og samfunn.

Ostehusets kokker komponerer en spesialmeny denne kvelden, der du får smake på sesongens utsøkte råvarer både på tallerkenen og i glasset. Mrs. Ostehuset herself Hanne Berentsen er vert og gir dere en eksklusiv opplevelse for sansene i Ostehusets hyggelig lokaler i øst!

«Mat og teaterprat» legger rammene for den gode samtalen rundt bordet og her får du påfyll av både fast, flytende og åndelig føde. Når vi restarter Mat og teaterprat i februar kommer det til å bli helt sjef! Da får du nemlig møte vår tidligere teatersjef Hanne Tømta og vår nåværende teatersjef Glenn André Kaada.

Hanne Tømta var teatersjef ved Rogaland Teater fra 2005 til 2008. Hun overtok som teatersjef ved Nationaltheatret i 2009 og ledet Norges største teater frem til 2020. I 2015 mottok Tømta Lederprisen av HR Norge. Prisen fikk hun for utøvelse av godt lederskap og organisatorisk fornyelse, parallelt med de kunstneriske seirene hun har nådde som teatersjef og regissør. I vår er hun aktuell med Gjengangere på Hovedscenen og endelig tilbake på teatret som hun kaller “teatret i sitt hjerte”.

Glenn André Kaada startet i stillingen som teatersjef ved Rogaland Teater 1. januar 2019. Han har lang fartstid ved teatret og har vært tilknyttet huset siden 1988. Glenn André ble fast ansatt som skuespiller etter endt utdannelse ved Statens Teaterhøgskole i 2003 og jobbet under Hanne Tømtas ledelse i tre år. Kaada har vært skuespiller og regissør, blant annet på Perpleks som vant Hedda for beste forestilling i 2014. Like før jul fikk han forlenget sitt åremål ut 2026 og er mannen som ta skal ta Rogaland Teater inn i fremtiden og legge forholdene til rette for fortsatt å skape god teaterkunst i Kannikkrysset.

Velkommen til Mat og teaterprat på Ostehuset Øst!

Dato: Lørdag 19. februar
Klokkeslett: 19-21
Pris: 590,- (inkl. aperitiff, tapas og hyggelig selskap)
Sted: Vi inviterer deg inn i Ostehusets hyggelige lokaler i øst!

  • Varighet

    2 timer