Mat og teater er noe vi er sammen om! Og i inspirerende omgivelser på Ostehuset inviterer vi til møter med kunstneriske krefter på Rogaland Teater. Det kan være en skuespiller, regissør, teatersjef o.l. De forteller kort om sitt virke på teatret og deler sine inspirasjoner og tanker omkring både teater, kultur og samfunn.
Ostehusets kokker komponerer en spesialmeny denne kvelden, der du får smake på sesongens utsøkte råvarer både på tallerkenen og i glasset. Foodien Al Greenall er vert og gir deg en eksklusiv opplevelse for sansene i Ostehusets historiske lokaler, midt i hjerte av byen.

«Mat og teaterprat» legger rammene for den gode samtalen rundt bordet og her får du påfyll av både fast, flytende og åndelig føde. Og denne kvelden møter du skuespiller og musiker Espen Hana, som er aktuell i PAN og med Kabaretkonserten Ein mann og et piano.

Det nærmer seg 30 års-jubileum for skuespilleren og musiker Espen Hana ved Rogaland Teater. Året var 1991, og Espen var ferdig på Teaterhøyskolen i Oslo og takket ja til fast jobb ved teatret i hjembyen – huset han alltid har vært så forelsket i. Forelskelsen mellom Espen Hana og Rogaland Teater startet lenge før dette. Han var 16 år og fikk plass ved pianoet i orkestergraven. På scenen spilte en ung Bjørn Ravn Carlsen, dagens sjef for Barne- og ungdomsteateret, Robin Hood. Egentlig skulle Espen Hana bli musiker. Men etter tre år som pianist ved Rogaland Teater fant han ut at det så enda mer gøy ut å være skuespiller. Via Romerike folkehøyskole gikk veien til Teaterhøyskolen og tilbake til ungdommens drømmehus, Rogaland Teater.

I dag er Espen Hana en av våre mest folkekjære skuespillere. Han har jobbet med scenekunsten i alle mulige former og alltid med en sterk tilstedeværelse, lekenhet, musikalitet, autoritet og masse humor.
Velkommen til Mat og teaterprat på Ostehuset!

Dato: Fredag 31. mai
Klokkeslett: 18-20
Pris: 525,-

Sted: Denne fredagen inviterer vi deg inn i Ostehusets eksklusive VIP-rom, Ostevippen
Etter arrangementet kan gjestene fortsette kvelden i Ostehusets vinbar!