Mat og teater er noe vi er sammen om! Og i inspirerende omgivelser på Ostehuset inviterer vi til møter med kunstneriske krefter på Rogaland Teater. Det kan være en skuespiller, regissør, teatersjef o.l. De forteller kort om sitt virke på teatret og deler sine inspirasjoner og tanker omkring både teater, kultur og samfunn.

Ostehusets kokker komponerer en spesialmeny denne kvelden, der du får smake på sesongens utsøkte råvarer både på tallerkenen og i glasset. Foodien Al Greenall er vert og gir deg en eksklusiv opplevelse for sansene i Ostehusets historiske lokaler, midt i hjerte av byen.

«Mat og teaterprat» legger rammene for den gode samtalen rundt bordet og her får du påfyll av både fast, flytende og åndelig føde. Og denne kvelden møter du vår tidligere teatersjef Arne Nøst.
Arne Nøst er multitaskeren og ildsjelen med et spesielt engasjement for kunst og kultur. Hans profesjonelle virke spenner over de fleste kunstarter; fra musikk og billedkunst til tekst og scene. Hans unike kombinasjon av bred kunstfaglig kompetanse og politisk engasjement i en og samme person, har gjort Arne Nøst til en i særklasse verdifull ressurs for norsk teater. Etter jul starter han som teatersjef ved Riksteatret og skal skape gode teateropplevelser for folk i hele landet. Men før det kan du møte han på «Mat og teaterprat».

Velkommen til Mat og teaterprat på Ostehuset!
Dato: Fredag 4. oktober
Klokkeslett: 18-20
Pris: 525,-
Sted: Denne fredagen inviterer vi deg inn i Ostehusets eksklusive VIP-rom, Ostevippen

Etter arrangementet kan gjestene fortsette kvelden i Ostehusets vinbar!