«På sitt beste er Rogaland Teater alene grunn nok til å pådra seg unger.» skrev en begeistret Leif Tore Lindø i Aftenbladet etter å ha sett en av Barneteatrets take away-oppsetninger. Det har vi tatt konsekvensen av og lanserer nå Lørdagsgodt, der barn mellom tre og ti år ønskes velkommen inn i teatret annenhver lørdag. På Lørdagsgodt blir det forestillinger, eventyrstund, spennende omvisninger hvor barna får mulighet til å bli kjent med teaterhuset og mye mye mer.

Lørdagsgodt er underholdning og gode kulturopplevelser som rett og slett sukrer tilværelsen for barnefamilier. Filosofien er at barn og voksne skal kose seg sammen, og Lørdagsgodt skal være gøy og spennende. Stikkordet er alltid «opplevelse», og vi legger ikke lista lavere for barn enn for voksne. Det er mulig at lista ser litt annerledes ut, men det er fordi vi ønsker at møtet med teatret skal være en utelukkende positiv opplevelse.

Alle Lørdagsgodtarrangementet i høst var utsolgt og vi gleder oss nå til å ta fatt på en ny sesong.

Lørdagsgodt koster kr 50,- for barn og kr 50,- for de voksne. Ved gjestespill kan prisene variere.

Billetter kan kun kjøpes i billettluken, på tlf 51 91 90 90, pr mail: billettsalg@rogaland-teater.no eller på vår hjemmeside.

Lørdagsgodt starter kl 12:30. Dørene åpner kl 12:00.

Det kan forekomme at Lørdagsgodt arrangementer har andre startstider. Se under hvert enkelt arrangement for starttidspunkt.