Toddler betyr «den som stabber og går», og er en stadig vanligere benevnelse på barn i alderen 0-3 år. Toddlernes rom er tilpasset nettopp denne aldersgruppens særegne måte å bevege seg på.

En danser tar barna med på en forestilling gjennom fire forskjellige sekvenser. I et vakkert telt møter publikum utøveren i et visuellt og auditivt landskap og barna er velkommen til å bevege seg rundt i rommet under forestillingen. Objekter i teltet har integrerte lydspor i seg, og barna kan flytte og bytte rundt på stjernene som danner klangflater.

I Toddlernes rom har dybwikdans fortsatt sitt arbeid med å undersøke hvordan kunstnerisk intensjon kan gå hånd i hånd med ønsket om et godt møte med barnet.

NB: Kun for barn opp til 3 år. Maks 9 barn i følge med en voksen per forestilling.

dybwikdans sin forestilling Toddlernes rom hadde premiere i mai 2014 og har siden da spilt jevnlig i mange europeiske land, blant annet Sverige, Finland, Tyrkia, Spania, Portugal og England.

Forestillingen er støttet av Stavanger kommune, Sandnes kommune, Rogaland fylkeskommune, Fond for utøvende kunstnere, UiS.

  • Varighet

    Ca 20 minutt