I vår har vi skreddersydd en forestilling til store og små som tar utgangspunkt i HC Andersens eventyrlige historie om Keiseren som var så jålete at han skiftet klær hver time. Vi har tatt oss den frihet og skrevet eventyret litt om og det har blitt til fortellingen om Keiserens splitter nye klær, som vises på Hovedscenen fra februar!

Men denne lørdagen skal du få bli bedre kjent med HC Andersens klassiske eventyr om den forfengelige Keiseren. Vi tar deg med på en teatralsk og eventyrlig omvisning i kulissene på teatret slik at du kan bli bedre kjent med dette magiske teaterhuset i Kannikkrysset.

Vi avslutter med eventyrstund om Keiser som var så veldig glad i pene, nye klær at han brukte alle pengene sine for å pynte seg. Han brydde seg ikke om soldatene sine, om å gå i teatret eller om å kjøre tur i skogen. Han ville ikke noe annet enn å vise fram de nye klærne sine. Og akkurat som en sier om en konge at han er i kongens råd, så sa folk om keiseren bestandig at «han er i klesskapet!».

Første omvisning starter kl 12:30 og andre omvisning starter kl 14:00.

Billetter kan kjøpes i billettluken (tlf 51 91 90 90) eller på billettsalg@rogaland-teater.no eller her på nettsiden vår, velg «Kjøp billett» og søk etter forestilling eller dato.

Lurer du på noe i forhold til hvordan det er å gå i teatret? Det kan du antakelig finne svar på under Ofte Stilte Spørsmål, eller ved å åpne menyen og velge «Ditt besøk«.

Velkommen inn!

  • Varighet

    1 time