På Lørdagsgodt blir det forestillinger, eventyrstund, spennende omvisninger hvor barna får mulighet til å bli kjent med teaterhuset og mye, mye mer. Nytt av året er en egenprodusert Hedda for kids forestilling som føyer seg fint inn i rekken av lørdagsgodt arrangementet denne våren.

Lørdagsgodt er underholdning og gode kulturopplevelser som rett og slett sukrer tilværelsen for barnefamilier. Filosofien er at barn og voksne skal kose seg sammen, og Lørdagsgodt skal være gøy og spennende. Stikkordet er alltid «opplevelse», og vi legger ikke lista lavere for barn enn for voksne. Det er mulig at lista ser litt annerledes ut, men det er fordi vi ønsker at møtet med teatret skal være en utelukkende positiv opplevelse.

Lørdagsgodt koster kr 50,- for barn og kr 70,- for de voksne. Ved gjestespill kan prisene variere. Billetter kan kjøpes i billettluken, på tlf: 51 91 90 90, pr mail: billettsalg@rogaland-teater.no eller på vår hjemmeside.

Lørdagsgodt starter kl. 12:30 og 14:00 og dørene åpner 30 minutter før. Det er alltid unntak fra regelen og det kan forekomme at Lørdagsgodt arrangementer har andre startstider. Se hvert enkelt arrangement for starttidspunkt.