Min barneoppdragelse

I høst lanserte vi en ny programserie med LIVECASTER! Her inviterte vi inn kvalitetsfolk fra ulike podkaster, hvis innhold passet overens med våre forestillinger, og ga dem taletid på vår Hovedscene.

I vår fortsetter vi dette tilbudet til vårt publikum og i forbindelse med MATILDA falt det helt naturlig å invitere Solveig Kloppen, som har podcasten Min barneoppdragelse. Her reflekteres det over oppdragelsen man selv fikk og hva man tok med videre til egne barn.

Å møte tidens krav

På Hovedscenen denne lørdagen deler Solveig med lave skuldre tanker og erfaringer som forelder, i en tid hvor man stadig blir møtt med utallige påstander om hva som er rett og galt!

Hun er nysgjerrig på hvordan andre løser det, og hva man i ettertid tenker om egen oppdragelse. Hun jakter ikke på den perfekte oppdragelsen, men diskuterer interessante temaer og utfordringer som dagens foreldre møter på.

Kari Nessa Nortun – minister og småbarnsmor

Med seg på Hovedscenen og i scenografien til Roald Dahls Matilda har hun ingen ringere enn Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun, som sjonglerer hverdagen mellom å være minister og småbarnsmor!

Varmt velkommen til Min barneoppdragelse!

PS: Dersom du har Dramakort/Dramakort UNG må du være logget inn for å få opp Dramakortprisen.
Dramakort kr 200,-
Dramakort UNG kr 100,-

  • Varighet

    1 time