Teater Manu gjester oss med forestillingen JEG, som er en samarbeidsproduksjon mellom Brageteatret og Teater Manu baserer seg på en billedbok av Svein Nyhus, som er en filosofisk bok om eksistensialisme for barn. I boka følger vi et barns reise gjennom en mengde spørsmål som noen ganger gir svar og andre ganger bare gir mer å tenke på. I forestillingen blir disse spørsmålene en dialog mellom det indre og det ytre. Scenisk løser vi denne dialogen med en skuespiller som bruker tegnspråk som hovedspråk, og en skuespiller/danser som bruker kroppen til å utrykke seg.

Svein Nyhus sin tekst blir lest på tape av Lina på 9 år. I JEG forsker vi på de bittesmå og store tankene om hva vi egentlig er og hva det innebærer å eksistere. JEG er en forestilling som stiller de store og små spørsmålene gjennom ord, tegn, bevegelse, musikk og estetikk. Som scenekunstuttrykk er forestillingen likestilt for hørende og ikke-hørende, noe som bidrar til å gi en annerledes og mangfoldig teateropplevelse.
Passer for barn fra 6 – 12 år.

Om Teater Manu:

Teater Manu er Norges eneste profesjonelle teater som har tegnspråk som scenespråk og kunne i 2011 feire 10 års jubileum. Teater Manu høster stadig større anerkjennelse for deres scenekunst, noe som gjenspeiler seg i at de er blitt nominert til 5 Heddapriser de siste 4 årene, hvor en av dem endte med tildeling av Hedda-prisen for beste visuelle design i 2013. I tillegg vant de også prisen for årets scenekunst, tildelt av Natt&Dag i 2012.
Tegnspråket er Teater Manus scenespråk og dette gir en ekstra dimensjon til forestillingene deres. Det spilles alltid med stemmeskuespillere, slik at man får like godt utbytte om man ikke kan tegnspråk.