Det er store utfordringer vi får kastet mot oss i løpet av livet: utdannelse, karriere, kjærlighet, sykdom, familie, død. Og det ventes at vi skal takle alt sammen, noen ganger til og med samtidig. I en hverdag der vi skal være velfungerende og prestere hele tiden, er det lett å skuffe unna tanker som viser sårbarhet. Men vi har alle kjent det: sommerfuglene i magen, klumpen i brystet, hjertet som hamrer løs i tredobbel takt, svette hender. «Gi meg en lykkelig slutt!» handler om menneskets følgesvenn gjennom hele livet: angsten. Uro, utrygghet, nervøsitet, frykt og bekymring er bare noen av ordene vi bruker for å beskrive angsten vår. Vi liker den kanskje ikke, den er ikke behagelig og gjør både kroppen og hodet urolig. Men angsten er en del av oss uansett.

I en leken, alvorlig, humoristisk, undrende og ekspressiv forestilling møter vi vennene Liv, Morten og Johan som er i brytekamp med angstene sine. En ting er sikkert: Vi er ikke alene om å være redde. Vi leter alle etter svar: kommer det til å gå bra til slutt?

Gi meg en lykkelig slutt er et samarbeid mellom Rogaland Teater og Haugesund Teater. Forestillingen skal på skoleturne i hele fylket. Premiere 22. januar, Karmøy kulturhus.

Vi inviterer dere til å oppleve forestillingen på egen skole. Målgruppe: Elever i ungdomsskoler og videregående skoler. Ledige spilleuker: Uke 6; 4. – 8. februar (man – fre.), og uke 9; 27. februar til 1. mars (ons., tor. og fre.)

Pris kr 30,- pr elev.
Varighet; Ca. 60 minutter. Maksimum to forestillinger per dag.

  • Varighet

    60 minutt