Barne- og ungdomsteatret iscenesetter Jo Nesbøs første barnebok Doktor Proktor, som handler om lille, munnrappe og selvsikre Bulle, som flytter inn i et nytt nabolag og forstår instinktivt at angrep er det beste forsvar – både mot simple vinningsforbrytelser og enda simplere mobbing. Han får fort en god alliert i modige Lise. Og selvfølgelig Doktor Proktor, prototypen på den elskelige, rare professoren.

I Svein Harry S. Hauges regi er forestillingen en hyllest til fantasien, leken og skolekorpset og viser hvordan man med hjelp av kløkt, fantasi og lystløgn kan overleve som liten i en verden der det ser ut som alle er mye sterkere og større enn en selv.

Passer ikke for barn under 3 år.

På teatret har vi egen kafe/bar og her selger vi goodies til forestillingene våre. Vi ber derfor vårt publikum om ikke å ha med medbrakt, men håper dere vil benytte dere av vårt kafe/bartilbud. I forbindelse med Doktor Proktor har en av de medvirkende nøtteallergi og derfor vil det ikke bli solgt nøtteprodukter i kafeen/baren vår. Vi håper på forståelse for dette.


Vi ønsker dere en riktig god fornøyelse i teatret!

  • Varighet

    1 time og 45 min inkl. pause