Rogaland Teater presenterer:
Digital premiere av Scener fra et ekteskap!

I disse koronatider har kanskje noen og enhver kjent på at det har blitt litt trangt i forholdet… Innestengt er det også i glassburet mellom ektefellene Marianne og Johan i Scener fra et ekteskap av Ingmar Bergman. Selv om alt ligger til rette for et lykkelig liv innen ekteskapets stabile rammer går det fra ekteskap til utenforskap i Kjersti Horns oppsetning.

Sist år tok vi den sagnomsuste TV-serien til scenen og nå gjør vi den tilgjengelig for skjermformat igjen. Det betyr at du kan bytte ut teaterstolen med sofaen, sette deg godt til rett og være vitne til at ekteskapet mellom Marianne (Nina Ellen Ødegård) og Johan (Anders Dale) brettes ut for åpen skjerm.

Vi åpner det digitale vinduet og viser den kritikerroste forestillingen Scener fra et ekteskap i sin helhet 17. april kl 19:00 på vår Facebookside og på www.aftenbladet.no. Vi ønsker at du skal komme tettest mulig på øyeblikkets kunst, derfor har vi valgt å streame den live og forestillingen vil ikke være tilgjengelig etter teppefall.

Du får selvsagt se Scener fra et ekteskap helt gratis men dersom du ønsker å støtte oss kan du kjøpe Dramakortet som gavekort eller vippse til 100145

The play is presented by arrangement with Josef Weinberger Limited, London, on behalf of the Ingmar Bergman Foundation.

Ingmar Bergman Foundation logo og signatur

Kreditt:
SCENER FRA ET EKTESKAP
Oversatt & bearbeidet av ARNE LYGRE
*
Marianne NINA ELLEN ØDEGÅRD
Johan ANDERS DALE
*
Regissør KJERSTI HORN
Scenograf & kostymedesigner SVEN HARALDSSON
*
Lyddesigner ERIK HEDIN
Lysdesigner TRYGVE ANDERSEN
Av-tekniker JENS LØVAAS
Maskør JILL TONJE HOLTER
Scenefotografer MICHAEL RAVNDAL og ASLAK HEIN LANGE
*
STRØMMING
Strømmeteknikk THOMAS LØNNING
Inspisient og bilderegi ÅSMUND SKRETTING AUSTVOLL
Lyd ARILD LÆGREID
*
FORESTILLINGSFOTO
Stig Håvard Dirdal