13. desember kom det nye, strenge tiltak fra regjeringen. Selv om de etter beste evne prøver å skjerme barn og unge må vi med blytungt hjerte innse at de nye tiltakene fører til at vi ikke lenger kan spille Brødrene Løvehjerte. Alle forestillinger f.o.m 15. desember må dessverre avlyses og det er vi oppriktig lei oss for .

Vi gir både deg som publikummer og de medvirkende i Brødrene Løvehjerte trampeklapp og stående applaus for at ha stått i utsettelser og avlysninger og streik og koronatiltak! Og tusen takk for tålmodighet og tillit!

Alle som har billetter til forestillingen f.o.m 15. desember blir kontaktet på SMS og mail.


Fantasiens vinger brer seg over oss når Brødrene Løvehjerte kommer tilbake på Hovedscenen i høst. Unge medvirkende fra Barne-og ungdomsteatret tar dere med til eventyrenes og leirbålenes tid i Astrid Lindgrens spennende middelaldereventyr.

Astrid Lindgren har trollbundet generasjoner med historien om de to brødrene Jonathan og Kavring. Og i Brødrene Løvehjerte blir vi tatt med inn i dødsriket Nangijala, hvor en kamp mellom det gode og onde utspiller seg!

Brødrene Løvehjerte handler om et sterkt søskenforhold, om kjærlighet, gode krefter og ikke minst motet som viser seg i kamp mot onde makter.

Både store og små anmeldere fra Stavanger Aftenblad lot seg begeistre av Brødrene Løvehjerte etter premieren høsten 2020 og kom med følgende dom:
«Vi kan i alle fall konkludere med at nok en forestilling med barneteateret lander fjellstøtt på beina. De har omfavnet mørket og døden, ikke hoppet bukk over den med for mye dans og sang»

Velkommen i teatret!

  • Varighet

    1 time og 25 minutter uten pause