Kim Fairchild ønsker velkommen til en musikalsk aften på Hovedscenen. Hun har kastet seg for fullt ut i et jazzlandskap, og det er ikke noen hvem som helst hun har valgt å hylle. I All of me behandler Kim Fairchild en av sine store forbilder – Billie Holiday – med stor kjærlighet. Her inviteres du med på en teaterkonsert som spinner rundt livsreisen til jazzlegenden Lady Day, som hun også ble kalt.

Et musikalsk portrett av Billie Holiday!

En hardt liv

Billie Holiday levde et hardt liv, og vi møter henne i sykesenga, der hun møter sin skjebne. I forestillingen ser hun tilbake på blant annet misbruket og mennene. Men det er selvsagt musikken som står i høysetet. Kvelden byr på signaturlåter som «Lady sings the blues», «God bless the child» og «Strangefruit», samt mange andre låter fra Billie Holidays lydbilde fra 30-, 40- og 50-tallet, musikken som gjorde henne til et av verdens største jazzikon.

Med seg på scenen har Fairchild fire drevne musikere som utgjør bandet Mayflowerjazz, mens tekst og regi er av Tore Nysæther.

Kim har turnert Norge med forestillingen All of me og spilt for fulle hus, og nå får vi endelig oppleve den på Rogaland Teater!

Velkommen til musikalsk portrett av Billie Holiday!

Dramakort kan ikke benyttes

Kim Fairchild

Vokalist og skuespiller

Sten Werner Martinsen

Piano

Tor Sverre Engen

Bass

Jan Barry Brandt

Trommer

Lars Jørgen Frisnes

Gitar

Tore Nysæther

Manus og regi

  • Varighet

    1,5 timer uten pause